Visualising the ‘Reflective Garden’

As promised earlier, here are the visual plans for the ‘Reflective Garden’ planned for the old school yard adjoining the Village Hall in Cilcain.
Here is what is proposed:
Planting to match Cilcain Church Yard with gravel surfacing.
A combination of 100mm and 200mm high raised beds with timber
edge along the south stone wall.
Curving slatted timber bench.
Slatted timber gate in a similar form to bench to tie in with proposal.
Memorial art on the walls to create a more intimate ‘outdoor/indoor’
space.
Planting bed at garden entrance reduced and existing conifer removed to improve the entrance.
Specimen grasses to be planted behind the timber bench improve
integration between hard and soft elements.
Any observations or comments about the designs please contact Valerie at av.thompson@btinternet.com or telephone 01352 741793 before 30th April 2017.

Advertisements

About cilcainvillagehall

This website is designed to offer access and information to users of Cilcain Village Hall.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.